Noi membri în echipa Best Kids

Noi membri în echipa Best Kids

May 31, 2011 Gabriela

Vă amintiţi, probabil, de Forest Gump şi decizia lui de a alerga fără oprire… timp în care, în urma lui, s-au adunat din ce în ce mai mulţi alergători?

Aşa se întâmplă cu orice idee frumoasă. Ea prinde viaţă prin ambiţia şi eforturile unui singur individ, însă curând acestuia i se alătură alţi şi alţi oameni ce împărtăşesc aceleaşi idei… şi drumul lor e lung şi uneori deloc uşor, dar parcurs împreună devine o frumoasă călătorie spre succes!

La fel şi noi… Sunt mamă de gemene şi îmi doresc o mie de lucruri frumoase pentru fetiţele mele. Venirea lor pe lume m-a făcut atât de fericită, încât am decis să scriu despre fiecare întâmplare din viaţa noastră… cu mult suflet şi talent atât cât a mai încăput alături. Iar când, în drumul meu, m-am “ciocnit” de părinţii frumoşi din spatele echipei Best Kids , a scrie aici despre tot felul de subiecte “părinteşti” a fost o provocare pe care n-am putut-o refuza!

Despre ce scriu pe acest blog? Despre produse utile în creşterea copiilor, despre frumoase “nimicuri” de care se bucură cei mici, despre nevoi şi dorinţe, despre lucrurile ce nouă ne-au fost utile sau am fi avut nevoie de ele, la un moment dat… despre soluţii ce (ne) fac viaţa mai uşoară, despre experienţe de viaţă şi improvizaţii, despre fragilitatea copiilor şi datoria noastră de a-i proteja.

Sunt mamă şi-mi doresc pentru fetiţele mele tot ce e mai bun! Uneori dorinţa acesta se traduce printr-o păpuşă scumpă, alteori nu e nevoie decât de o îmbrăţişare caldă şi un sfat bun, de o privire mustrătoare sau de o prăjiturică… Oricum ar fi, nimic nu ajunge la fetiţele mele fără a fi – înainte de toate – verificat şi studiat, fie că e o reţetă nouă sau o jucărie la modă, visată de orice copil… iar a scrie despre toate aceste experienţe nu poate fi decât util – cred eu – pentru alţi părinţi cititori.

Cât despre fetiţele mele… dacă lucrurile nu sunt simple cu un singur copil,  viaţa alături de gemeni implică “operaţii” mult mai complicate decât matematica înmulţirii cu 2! Însă, aşa cum îmi place să cred şi să spun, ne creștem copiii având împăcarea că le oferim tot ce e mai bun – în noi și, deopotrivă, în lumea ce le înconjoară. Avem, cu toții, o mulțime de lucruri de învățat unii de la ceilalți: noi învățăm, în fiecare zi, să fim părinți… iar ele învață că sunt în siguranță, că viața poate fi minunată, că fericirea stă în lucruri simple și vine mereu din suflet, pentru suflet. Ce-şi poate dori mai mult, un părinte, pentru a fi fericit?!

More articles