Cadouri practice pentru proaspete mamici

Cadouri practice pentru proaspete mamici

Jan 25, 2017 Florina

Cel putin o data am fost pusi in situatia de a alege un cadou pentru un bebe nou nascut sau pentru proaspata mamica si nu stiam ce sa alegem. Daca e cineva apropiat de noi, daca e o mamica pe care o cunoastem foarte bine, lucrurile sunt ceva mai simple, pentru ca stim deja care sunt lucrurile de care are nevoie si ce are deja. Ce facem cand nu cunoastem foarte multe detalii, mamica ne e o cunostinta sau o ruda mai indepartata? Am realizat astfel o lista de cadouri numai buna sa va vina in ajutor.

Cadouri practice pentru proaspete mamici

Daca ar fi sa putem alege orice ne dorim pentru viitorii parinti, ce am alege?
Am creat o lista cu cele mai frumoase cadouri pe care le putem face cand un bebe apare in familie sau printre prieteni.

1. Cel mai simplu e sa ne gandim la toate nevoile pe care le are mamica si bebelusul in primele luni de viata. Hainele sunt complicat de potrivit si bebe creste repede, asa ca poate ar trebui sa ne orientam spre alimentatie. Chiar daca laptele il primeste de la mamica, biberoanele si tetinele sunt accesorii necesare – mai ales in momentul in care se face trecerea de la hranirea la san la cea cu biberonul. Tetinele sunt realizate astfel incat imita foarte bine sanul mamei, iar biberoanele se gasesc pe diferite dimensiuni atat din sticla cat si din plastic.

2. Si pentru ca si mamica are nevoie de mult sprijin si intelegere, putem sa ii venim in ajutor cu accesorii potrivite pentru ea. Pernele de alaptare sunt utile atat pentru relaxarea mamei cat si a copilului in timpul alaptarii. Pernele au o multime de utilizari pe langa cele in perioada de alaptare. Aceasta poate fi folosita ca si suport pentru cand bebelusul incepe sa stea pe burtica sau in fundulet, sau ca si perna pentru dormit.

Cadouri practice pentru proaspete mamici 3. Centrele de activitati sunt spatiile de joaca ideale pentru bebelusi. In primele luni de viata bebelusii au nevoie de stimului pentru a-si dezvolta simturile: vazul, auzul si simtul tactil. Ii ajuta pe cei mici sa isi intareasca muschii gatului si al umerilor atunci cand se intinde catre jucarii. Materialul este moale, non-toxic si non-alergic de cele mai multe ori, astfel ca bebe se poate juca in voie, atat pe spate cat si pe burtica, de-a busilea sau in sezut atunci cand mai creste.

4. Un cadou pentru parinti este si kitul de amprentat. Kiturile cu ghips sunt potrivite pentru crearea unor amintiri cu manutele sau piciorusele bebelusilor. Aceste sisteme de amprentat includ rame foto, stative sau magneti pentru a fi expuse cu usurinta in camera parintilor, a bebelusului sau de ce nu, a bunicilor. Amprenta 2D sau chiar 3D poate fi cea mai frumoasa amintire pentru cei dragi.

5. Sentimentul de siguranta si protectie il oferim copilului nostru prin strangerea la piept, prin contact direct. Un sistem sigur si ergonomic de purtare a bebelusului poate fi un cadou minunat pentru proaspetii parinti. Marsupiul ofera comfort atat copilului cat si parintilor care se pot misca in voie prin casa cat si in aer liber, fie iarna sau vara. Se vor putea bucura astfel impreuna de libertate si siguranta.

6. Atunci cand vedem un leagan ne amintim cu drag de copilarie. Balansoarele si leaganele pentru copii pot fi un cadou practic pentru viitorii parinti. Usor de montat si accesorizat, pot fi amplasate in orice camera, acolo unde mamica are treaba, iar bebe are nevoie de supraveghere. Acestea pot fi folosite pana aproape de 5 ani, in functie de modelul ales, pentru ca atunci cand bebe creste poate sa il foloseasca pe post de fotoliu sau scaunel la joaca. Nu trebuie sa iti faci griji legate de siguranta, balansoarele si leaganele vin dotate cu centuri de protectie in 5 puncte, astfel ca bebelusul se poate agita sau la nevoie, dormi linistit in el.

7. Iar daca nici o idee nu se potriveste pentru viitoarea sau proaspata mamica, exista si variata unui voucher de cumparaturi. Poti alege un card pe care sa treci suma dorita sau poti alege unul cu o suma prestabilita, card pe care parintii il pot folosi pentru a face cumparaturi din magazin. Cardul cadou are valoarea echivalenta sumei cu care a fost cumparat. Cardul cadou poate fi folosit pentru a cumpara produse si servicii Bestkids.ro, iar valoarea produselor cumparate va fi scazuta din valoarea cardului, putand fi folosit pana suma ramasa atinge valoarea zero.

Indiferent de varianta pe care o alegeti, luati in considerare ca produsele sau produsul sa fie unul de calitate, util bebelusului si / sau parintilor, rezistent si fabricat din materiale cat mai naturale. Si poate cel mai important aspect, intrebati-o pe mamica cu ce ii puteti fi de ajutor, cu siguranta va aprecia orice minut de relaxare.

More articles